Får vi lov nr 3, 2021

ÄNTLIGEN! Nu har stunden kommit när vi liksom samhället i stort vågar öppna upp efter den förskräckliga pandemi som influensan Covid-19 orsakat oss. Styrelsen för Tuna Gille har beslutat att sätta igång dansandet efter ett och ett halvt års uppehåll. Dock förväntar vi oss att alla deltagare i våra aktiviteter är vaccinerade och friska. Vi är alla skyldiga att skydda våra medmänniskor liksom vi skyddar oss själva mot den farliga smittan. För innevarande höst gäller nedanstående. 
Om inget annat anges är våra aktiviteter förlagda till Rosendalsskolan södra (tidigare kallad
Ekebyskolan).

Start Upp Dans 
Vi inleder med att bjuda in våra medlemmar till en Start Upp Dans lördagen den 9 oktober kl 19-22. Deltagandet är gratis. Föreningen bjuder på förtäring och dans till orkester. För att vi ska veta hur mycket vi ska duka fram behöver vi få er anmälan till Lisbeth Karlsson, tel. 070-3929289 eller mail: lisbet46.lk@gmail.com senast måndagen den 4 oktober.. Den som inte är medlem men som ändå vill delta kan också anmäla sig senast den 4 /10 men betala medlemsavgiften 100 kr vid ankomsten till dansen.

Lördagsdanser
Denna hösttermin anordnas tre sk lördagsdanser enligt:
Lördagen den 30 oktober kl 19-23. Patrick Eklöfs orkester spelar.
Lördagen den 20 november kl 19-23 Junix spelar.
Söndagen den 26 december, Annandagen. OBS tiden kl 17-21. Holens spelar.

Gammaldanskurs
Vi anordnar en gammaldanskurs för de som inte kan gammaldans alls liksom för de som vill fräscha upp sina kunskaper. Det blir 7 danskvällar med start måndagen den 18 oktober kl 18.30. Kostnad för kursen 500:-. Kursdeltagande ger automatiskt medlemsskap i Tuna Gille.

Motionsdans
Vi bedriver också motionsdans under 8 kvällar med start tisdagen den 12 oktober kl 19-21. Den består av gammaldans och foxtrot före paus och gillesdanser efter. Det kostar 20 kr per gång. Jättekul. Och nyttigt.

Med vänlig hälsning!
Lennart Eriksson